loader

Contact : +40 742 879 070

Transfer de la aeroport versus rent a car

blog_img

Transfer de la aeroport versus rent a car

După ce ajungi la destinație, ai două variante:

Transferul de la aeroport

Este posibil ca transferul de la aeroport să nu fie cel mai comod, mai ales din cauza bagajelor. În plus, este posibil să pierzi ceva timp în aeroport încercând să te lămurești de unde trebuie să iei mijlocul de transport, cum plătești, dacă știi unde trebuie să cobori. Chiar și în aceste condiții, transferul de la aeroport are câteva avantaje de care trebuie să ții seama:

  • Există un cost fix pentru transport, nu există un cost suplimentar pentru numărul de bagaje, iar asta este foarte bine pentru că, de obicei, sunt foarte multe bagaje.
  • Ai comfort, ai locul asigurat și până când trebuie să cobori ai timp să-ți revii după călătoria cu avionul și să admiri orașul pe care îl traversezi.
  • Călătorești în siguranță, atât tu cât și bagajele tale.
  • Ajungi repede la destinație, există de cele mai multe ori un program de curse bine pus la punct, tocmai pentru a facilita transferul călătorilor în bune condiții de la aeroport în oraș.

Închirierea unei mașini

Pe de altă parte, desigur, închirierea unei mașini vine la pachet cu alte avantaje, dar și dezavantaje:

  • flexibilitate: asta înseamnă că poți ajunge unde vrei, când vrei, nu mai depinzi de curse, de trasee prestabilite, de orare. Poți să stai cât vrei dacă te hotărăști să întrerupi cursa, poți ajunge când vrei la hotel sau oriunde în altă parte.
  • poți fi propriul tău șofer, sau poți închiria o mașină cu tot cu șofer.

Printre dezavantajele închirierii unei mașini se pot aminti:

  • pot apărea costuri neprevăzute, legate de benzină, tichete de parcare. Nu mai ești în situația serviciului de transfer aeroport, când astfel de costuri suplimentare pur și simplu nu existau.
  • după o călătorie mai lungă sau mai scurtă cu avionul, condusul mașinii nu este cel mai plăcut lucru din lume, mai ales dacă aeroportul este departe de oraș. Este foarte adevărat, poți închiria o mașină cu șofer cu tot și atunci ai scăpat de efortul șofatului. În acest fel, mașina cu șofer ajunge fie acasă fie la aeroport, iar tu nu ai altceva de făcut decât să te relaxezi, pentru că la destinație ajungi în cele mai bune condiții. Poți apela la varianta mașinii cu șofer atunci când nu ai un permis de conducere valabil, sau când vrei pur și simplu să nu ai nici o bătaie de cap.
  • în perioada cât te folosești de mașina închiriată pot apărea probleme neprevăzute, defecțiuni. În mod normal, agenția de închiriere trebuie să-ți acorde tot sprijinul, inclusiv informații cu privire la persoana pe care trebuie să o suni sau ce să faci în aceste condiții. Dacă mașina nu poate fi reparată, sau reparațiile durează prea mult, compania ar trebui să-ți pregătească o altă mașină, fără taxe suplimentare.
  • este bine să reții că poți închiria și mașini cu 7-9 locuri, trebuie doar să menționezi asta de la bun început. Există multe mărci și modele care îți stau la dispoziție.

Copyright © 2018 Rentacar Cluj. Toate drepturile rezervate.