loader

Contact : +40 742 879 070

Blog

blog_img

Transfer de la aeroport versus rent a car

Este posibil ca transferul de la aeroport să nu fie cel mai comod, mai ales din cauza bagajelor. În plus, este posibil să pierzi ceva timp în aeroport încercând să te lămurești de unde trebuie să iei mijlocul de transport, cum plătești, dacă știi unde trebuie să cobori. Chiar și în aceste condiții, transferul de la aeroport are câteva avantaje de care trebuie să ții seama:

Citeste mai mult  
blog_img

Zboruri cu avionul - 7 sfaturi ca să ajungi la timp

Zborul cu avionul se poate dovedi o plăcere, sau un coșmar, depinde foarte tare cum îți organizezi lucrurile și cît de bine știi ce ai de făcut. De fapt, lucrurile nu sunt deloc complicate, trebuie doar să te gândești dinainte și să respecți pas cu pas fiecare etapă. Îți spunem în acest articol ce ar trebui să faci ca să ajungi la timp în avion.

Citeste mai mult  
blog_img

Tips & Tricks atunci când închiriezi o mașină

Închiriatul unei mașini este cel mai bun lucru atunci când vrei să ajungi într-un alt loc, în timpul unei vacanțe de exemplu. Deși procedura închirierii nu este foarte complicată, trebuie să acorzi atenție unor detalii care-ți pot face viața foarte ușoară ulterior. Îți spunem la ce să fii atent când închiriezi o mașină în acest articol.

Citeste mai mult  

Copyright © 2018 Rentacar Cluj. Toate drepturile rezervate.